onsdag 21 december 2016

Osmaklig politik och oätlig mat

Inte bara det att det karln säger är osmakligt. Maten på hans högkvarter är oätlig. Soppan han kokade under valrörelsen luktar illa. Pajkastningen var väl en följd av den inte gick att äta. Trodde nog det skulle funka om han sockrade ordentligt. Eftersmaken är besk. Kräk är väl något som följer av dålig mat. Kommande sopptillredningar kan komma att innehålla minnesbeta och inga morötter. 

Oätligt i Trump Tower

Trump Tower i New York är nu det politiska högkvarteret i USA. TV-kanalen C-Span har riggat upp en kamera vid hissarna så alla i realtid kan följa vilka som kommer på besök till Donald Trump.

I huset finns fyra mat- och dryckställen. Jag har endast besökt Trump Bar, som inte var bra. De övriga är Trump’s Ice Cream Parlor, Trump Café, and Trump Grill. Samtliga har tveksamt rykte. Tidningen Vanity Fair sågade nyligen Trump Grill och sa att den”kan vara den värsta restaurangen i USA”. Matkritikern skrev att ”Så fort jag kom hem borstade jag tänderna två gånger och låg och vred mig i sängen tills illamåendet upphörde”.

Det är inte första gången Trumps krogar får dåliga recensioner. Men den här gången tog sig den nyvalde presidenten tid att gå till frontalangrepp på Twitter – naturligtvis – mot Vanity Fair och dess chefredaktör. Vilket fick till effekt att tidningens prenumerationssiffror gick i höjden.
Skicka en kommentar