fredag 4 maj 2018

Om vad jag läser 4 maj


"Han försvarar demokratin" är rubriken på dagens ledare i UNT. Utmärkt skrivet i rätt tid. Jag hörde en uppringare i Ring P1 för några dagar sedan ondgöra sig över att en advokat kan ställa upp för att vara försvarare åt Akilov.
"Ett rättslöst samhälle är något som Akilov och andra IS-anhängare strävar efter. Vi lever i en demokratisk rättsstat där alla har rätt till en oberoende prövning, och det borde därför inte förvåna någon att Akilov tilldelas enadvokat som försvarar hans intressen."
Märkligt om man inte förstår detta.

"Trump tjänar på onyanserad kritik": Signerat av Johan Rudström. Kanske det, men allvarligt är hur lätt vi människor tycks ändra uppfattning och hur lätt vi påverkas. Det finns personer, som rent av talar om Trump som fredspristagare. Utan att ha annan information än den från media borde väl alla se att Trump är en farlig ledare.

Debattartikeln: Bra skrivet av Lina Nordquist.

I en annan artikel: "Vintermörkret är ett minne blott och ovanför oss finns inget annat en blå himmel..." Att inte skilja på en och än ....

Läs:
http://tr.anpdm.com/track?t=c&mid=21242078&uid=162235696&&&https%3A%2F%2Friksforeningen.naturkontakt.naturskyddsforeningen.se%2Fvalj-naturen-tillsammans-gor-vi-miljon-till-en-valfraga-2018%2F

Inga kommentarer: