tisdag 30 december 2014

Varför har ingen folkpartist kommenterat?

Jag är förvånad över hur svårt det är att åstadkomma debatt. Jag hade den 23 december en artikel i Enköpings - Posten om Folkpartiet. Den borde ha fått aktiva folkpartister att kommentera, men nej. Hur får vi en debatt?En person har kommenterat:


Debattartikel i Enköpings-Posten den 23 dec.

På samma sida som den förskräckliga ledarartikeln där Terese Andersson skrev sig proppmätt på lögner om Löfven och de han arbetar tillsammans med, finns en debattartikel skriven av folkpartisten Harald Nordlund fd kommunalråd och även fd riksdagsledamot. I den visar han hur sanna och riktiga politiker formulerar sig när de skriver och klagar över något.
   Han börjar med: Vem som helst kan irra bort sig. Särskilt
om omgivande terräng inte uppvisar någon variation. Men varför bär man inte med sig kompassen? För det kan väl inte vara så att man inte lärt sig använda den? Risken är stor att man väljer en väg där terrängen erbjuder bästa framkomligheten, men som leder helt fel.
   Och han slutar med: För ett socialliberalt parti får röstmaximering inte vara det primära. Ideologins betydelse får inte minska till förmån för sökandet av den politik som attraherar medelväljaren. Makt får inte bli viktigare än ideologisk renlärighet. Kan Folkpartiet hitta hem, är frågan han ställer.
Skicka en kommentar