måndag 21 november 2016

Vissa bör stanna på nätet, andra bör ut på gator och torg

Använd sociala medier på nätet, är i dag en vanlig uppmaning till politiker. Men när jag läser om amerikanska presidentvalet och debatten på nätet, nej ingen riktig debatt sägs det utan inlägg av twitterrobotar, då tvivlar jag. Om några år vill, förhoppningsvis, ingen lita på vad som sägs på Twitter, Facebook med flera.
Alternativet heter dialog och fysiska möten.  Den framgångsrike politikern i nästa val är en person, som besökt föreningar och mött människor öga mot öga. Dock kan det inte fungera för alla. Nej kanske bara ett fåtal, ty i mötet vill människor veta var politikern står ideologiskt. Det vet inte alla. De många som i dag väljer att ägna sig åt politik tycks göra det för att göra karriär. I mötet med enskilda människor blir detta tydligare än vid inlägg på Twitter.
Så, ni som valt politiken för att göra karriär stanna på nätet. Ni, som valt politiken för att ni vill sprida ett synsätt, vill att samhället ska förändras och utvecklas i en viss ideologisk riktning, ut och träffa människor.
                                                                                 Hjälp med utformning av artiklar och 
                                                                                 skrivelser
                                                                                 harald.nordlund@gmail.com
Skicka en kommentar