lördag 24 september 2022

Snart tid för ånger

 Oklart varför,men väljarna i Sverige har röstat fram en konservativ och reaktionär regering. Visserligen vet vi inte än hur regeringen kommer att vara sammansatt. Dock kan vi vara säkra på att det blåbruna får starkt genomslag.

Inte är var fjärde väljare rasist? Vad handlar det om? Kan det handla om oförmåga att se bakom de förföriska orden? Jo, så måste det ju vara. Vi har flera exempel i historien. 

Vi har ett parti, som kallar sig kristdemokratiskt, vad nu det är. Man kan ju tro att här finns en solidarisk människosyn. Nej glöm det.

Vi har ett parti, som tidigare kallade sig socialliberalt, kanske gör man det fortfarande, men som är berett att förhandla med reaktionära partier. Det partiet kommer sannolikt att börja söka efter sitt förflutna efter en tid inärheten ochtidvis i blåbruna sörjan

1 kommentar:

Anonym sa...

Den rödgröna röran med stöd av två partier på marginalen har svikit väljarna och lurat till sig makten (C och L) Tillståndet i landet efter 8 år kräver förändring. Det är skälet till valutslaget. Har inget med nazism eller främlingsfientlighet att göra.